Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Van Gaal: Vet inte varför Di Maria inte är här

United vann med 3-1 mot Barcelona. Detta är vad Louis van Gaal tyckte om matchen.

  • Om segern:Lagets balans är det viktigaste. […] Vi hade också lite tur, tre bollar gick i stolpen. Men jag var nöjd med vår prestation.
  • Om De Gea:Han har visat sin kvalitet. […] Givetvis hoppas jag att De Gea ska stanna men i den här fotbollsvärlden vet man aldrig.
  • Om Memphis och Rooney:Jag tycker att de gör sitt absolut bästa för att hitta varandra och ibland, tycker jag, för mycket. De borde bli bättre när vi har en bredare orientering, men jag tycker att de alltid var ett hot.
  • De unga fick kritik senast. Van Gaal var nöjd med hur de presterade mot Barcelona och hur de svarade på kritiken. ”Vi skapade chanser och vi gjorde två mål med ungdomarna så jag är väldigt glad.
  • Om Januzaj: Jag tycker att Adnan Januzaj var väldigt bra, för han ger alltid ett alternativ för sina mittfältare och försvarare.
  • Om Schweinsteiger:Jag vet inte [om han kommer att spela mot Tottenham], för han måste bevisa sig själv. Varje spelare måste bevisa sig själv, även Bastian Schweinsteiger. Han ska spela mot Paris Saint-Germain, räknar jag med. Låt oss hoppas att han övertygar mig.
  • Om Di Maria, Rojo och Hernandez:Jag har hört att [Di Maria] inte är på planet [till USA], så jag kan inte säga någonting. Han var inte på planet och Marcos Rojo var heller inte på planet. Han har problem med passet, det vet jag. Men Di Maria, jag vet inte varför. Chicharito är här.

Läs mer på Manutd.com.