Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser: Asienturné att vänta nästa år

  • I Champions League-kvalet spelade Ajax 2-2 borta mot Rapid Wien. Ajax hade 2-0 och fick också spela sista halvtimmen med en man mer. Ajax är ett av de högst rankade lagen, varför det torde vara fördelaktigt för United om Wien går vidare. Jasper Cillessen vaktade målet för Ajax, men får som sagt spela för United i Champions League ifall det skulle bli aktuellt.
  • Eric Cantona uppmanar folk att köpa aktier i Bath City. [BBC]
  • Det mesta tyder på att United kommer att resa österut nästa sommar. Framför allt sponsorerna Chevrolet och Aon ska ligga på för Asienturné. Louis van Gaal lär inte uppskatta detta, vilket tidningarna förstås vinklar på, men han får nog rätta in sig i ledet. [Guardian]
  • Till sist noterar vi att United laddar för en ny tröja…

https://twitter.com/Stirling061/status/626493466474885120/photo/1