Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Blind, Mata och Januzaj om segern

Målskytten Adnan Januzaj, framspelaren Juan Mata och mittbacken Daley Blind var några av nyckelfigurerna när United vann mot Aston Villa. Här följer några tankar från de tre spelarna.

Daley Blind:Nu har ni sett hur starka vi är i slutet. Vi höll nollan och kämpade om allt. Jag tycker att det var en riktigt laginsats, framför allt utan bollen. […] Det är inte bara försvaret, det är hela laget. Men givetvis, som försvarare är det bra att hålla nollan och det ger oss massor av självförtroende.” Han tillägger att han är glad för Adnan och tror att Memphis Depay blir bättre med tiden. Läs mer på Manutd.com.

Juan Mata:Jag känner glädje för att vi vann. […] Nu har vi massor av självförtroende inför Champions League-kvalet. Nollan är en väldigt positiv faktor. […] Det var några tillfällen när Villa pressade […] men jag tycker inte att vi gav bort så många chanser. Då är det enklare att vinna.” Han var också glad för Adnan och tycker att det viktiga är att Memphis skapar chanser. Läs mer på Manutd.com.

Adnan Januzaj:Det var bara rykten. Jag är här och vill slåss för min plats. […] Det kändes bra att göra målet för jag har inte haft en match på länge och min fitness är inte så bra. Så jag är glad att göra mål för laget och göra segermålet. Jag hoppas att få fler matcher i mina ben och förhoppningsvis göra fler mål.Läs mer på Manutd.com.