Matchdag!

Manchester United har rest till Wales för att tampas med Swansea City i Premier League. Gårdagen var mestadels bra för United och en seger i afton skulle ge ett gynnsamt läge i tabellen inför landslagsuppehållet.

https://twitter.com/ManUtd/status/637892017087979520/photo/1

En som kommer att se dagens match är Rafael da Silva.

De senaste matcherna mot Swansea glömmer vi helst (revansch att kräva!). Då minns vi hellre hur det gick i den första matchen i Swansea sedan walesarna gick upp till Premier League. Den gången vann United med 1-0 efter mål av Chicharito.

Återstår att se om Chicharito får chansen idag. Om det stämmer att Van Gaal har gett honom besked om att han kan lämna så vore det kanske lämpligt att ha James Wilson i truppen istället. Jag skulle vilja påstå att det är uteslutet att Wilson hade varit mållös om han hade fått de målchanser Chicharito har fått.

En som vi förhoppningsvis får se – från start – idag är Ander Herrera.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS