Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Januzaj på väg till Dortmund, Lindegaard till West Brom

  • Enligt Telegraphs John Percy kommer Anders Lindegaard att gå till West Brom på fri transfer. Percy var såvitt jag vet först med Jonny Evans till West Brom så det får anses vara troligt att han har rätt. [Twitter/John Percy]
  • Sky Sports skriver att Borussia Dortmund är i avancerade samtal för att låna Adnan Januzaj. Everton, Tottenham, Marseille och Valencia ska också vara intresserade. [Sky Sports]
  • Javier Hernandez till Bayer Leverkusen känns mest som en tidsfråga. Övergångssumman ryktas vara allt från nio till tolv miljoner pund. Uppdatering: Bild (Twitter) har en bild på Hernandez i Leverkusen.
  • Uniteds intresse i Anthony Martial verkar vara på riktigt. Enligt Get French Football News ska Le Parisien ha skrivit att Monaco begär 60 miljoner euro samt ett säsongslångt lån av Marcos Rojo. (Jag hittar inget om Rojo på Le Parisiens hemsida, men det är möjligt att det står i pappersutgåvan.) Monaco uppges ha nobbat bud på 50 och 55 miljoner euro. [Get French Football News, Le Parisien] Uppdatering: Övergången ser ut att bli av – Martial har fått tillåtelse att åka till Manchester för att skriva kontrakt med United.
  • Inget nytt om David de Gea.
  • Manchester city gjorde under gårdagen klart med Kevin De Bruyne, som blir den näst dyraste spelaren att skriva på för en engelsk klubb. [Manchester city]
  • Everton har värvat Leandro Rodriguez från River Plate Montevideo. [Everton]