Matchdag (dubbelt upp)!

De engelska lagen skämmer ut sig i Europaspelet. Således är det alltså upp till Manchester United att försvara de engelska färgerna. Wolfsburg står på menyn och Old Trafford är skådeplatsen. United inledde med en förlust så något annat än en seger är ett misslyckande ikväll.

https://twitter.com/ManUtd/status/649123778799239168/photo/1

United kommer ikväll att donera en euro för varje såld biljett till en insamling för den pågående flyktingkrisen. Sånt gillar man ju! (Även om jag personligen kan tycka att United kunde skänka en pund för varenda såld biljett under hela säsongen.)

Wolfsburg vet vi inte så värst mycket om. De brukar ha oerhört svårt mot engelska lag och de har förlorat alla matcher de har spelat mot Manchester United. Senast lagen möttes gjorde Michael Owen hattrick, vilket är en tydlig indikation på att Wolfsburgs försvar är uselt.

(Hittade inga vettiga klipp på målen.)

Som för att ytterligare påvisa hur otroligt dåliga Wolfsburg är defensivt bjuder på vi på en resultattavla från München.

Lewandowski behövde en timme (det är ju uppenbarligen tiden mellan avspark och det sista målet som är det väsentliga i bedriften) så nu är det upp till Rooney att bevisa att han är bättre.

Innan a-laget drar igång spelar U19 mot Wolfsburg i Uefa Youth League. En seger skulle ge United ett bra utgångsläge i gruppen. Avspark är 16.00 och matchen visas på Viaplay! Marcus Rashford är fin målform med mål fem matcher i rad (totalt sju mål på de matcherna), låt oss hoppas att han fortsätter på den inslagna vägen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS