Van Gaal: För långsamt i första halvlek

United tog en poäng i Moskva. Louis van Gaal var besviken på Uniteds första halvlek, där tempot i spelet var för långsamt. Andra halvlek var dock bättre och Van Gaal tycker att United förtjänade poängen man tog.

  • Om straffen: ”Det är en dum reaktion av Anthony. […] Det är den första gången han gjorde det. Det måste alltid finnas en första gång.
  • Kontroll: ”För oss var [straffen] väldigt oturlig. För jag tycker att vi kontrollerade matchen.
  • Långsamt: ”Vi spelade inte så snabbt tycker jag. I bollinnehavet var det för långsamt i första halvlek. Det har vi förbättrat i andra halvlek.
  • Andra halvlek: ”Vi skapade inte så mycket [i första halvlek]. Det är därför jag har bytt formationen och spelarna. Och jag tycker att andra halvlek var en bättre halvlek och vi förtjänade att kvittera och kanske också att vinna.
  • Om Martial: ”Han spelade igen med ett stort hot mot motståndaren. Han spelar alltid på en viss nivå. Han är väldigt konsekvent [i sina prestationer] och det är otroligt för en 19-årig pojke. Jag gillar det.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS