Van Gaal: Två segrar för avancemang

Efter 1-1 mot CSKA Moskva är Manchester United tvåa i sin Champions League-grupp (United är före CSKA tack vare bortamålet igår – i Champions League gäller inbördes möten om två eller fler lag har lika många poäng och bisarrt nog går även bortamål i inbördes möten före målskillnad i alla matcher). Louis van Gaal menar att United är i fas för att gå till slutspel:

Jag har redan sagt [inför matchen] att jag skulle vara nöjd med oavgjort. Det är för att jag vet att vi har två hemmamatcher och vi är väldigt starka hemma. Så jag hoppas att vi kan vinna de matcherna. Och då är vi nästan klara eller redan klara, beroende på andra resultat.

Jag tycker att vi är i fas, trots förlusten mot PSV, som jag fortfarande tycker var lite konstig. Jag behöver inte beskriva den förlusten.

United är faktiskt garanterat klara för slutspel om man vinner de två hemmamatcherna mot CSKA och PSV. Samtidigt innebär en förlust mot CSKA att United inte längre har avgörandet i egna händer.

Citat: Manutd.com


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS