Van Gaal: Målet var fantastiskt

Manchester United tog tre mycket viktiga poäng mot CSKA Moskva. Louis van Gaal var förstås nöjd med segern och att United nu toppar gruppen.

  • Nöjd: ”Givetvis är jag väldigt nöjd med resultatet men också mina spelares prestation. […] Jag var stolt över mina spelare. Målet var fantastiskt.
  • Om CSKA: ”De spelar så organiserat, så kompakt. Det är inte lätt att desorganisera dem. […] Vi spelade bara för att göra mål och de var bara här för att försvara.
  • Om Rooney: ”Jag har sagt på mina presskonferenser att han är min kapten och att han förtjänar kredit. För att han är min kapten har han mycket kredit från mig, för han gör mycket för mig, för laget. […] Givetvis måste en anfallare göra mål men för mig är det inte viktigt vem som gör mål.
  • Seger mot ryssar: ”Det är inte så enkelt. Också i Manchester Uniteds gyllene år har jag läst att de aldrig har vunnit mot ett ryskt lag.
  • Om Doumbias chans: ”Det var det enda anfallet för CSKA Moskva där en spelare från Manchester United klev in fel väg. Och sedan har David de Gea räddat oss. Och efter det har Michael Smalling räddat oss [sic!].
  • Om reaktionen på Martials byte: ”Givetvis hör jag, jag är inte döv. Det är fansens åsikt. Men efteråt ska de inte vara besvikna på managerns beslut.

Inkluderar citat från Van Gaals presskonferens efter matchen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS