Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Lingard uppkallad till landslaget

Kul med lite positiva landslagsnyheter som omväxling! Jesse Lingard har kallats upp till det engelska landslaget inför träningsmatchen mot Frankrike på tisdag. Det är första gången han får chansen i a-landslaget.

https://instagram.com/p/-GqHI8Qcud/?taken-by=jesselingard35_

Ja, träningslandskampen mellan England och Frankrike blir av. Det bekräftades av FA igår. FA skriver att det franska fotbollsförbundet önskade att matchen skulle spelas.

Roligt för Jesse att bli uppkallad givetvis. Men jag kan ändå tycka att det känns aningens tidigt. Han har till exempel bara startat två Premier League-matcher. Samtidigt är han ju inte den första att bli uppkallad till landslaget för tidigt.

  • Michael Carrick kommer förstås inte spela mot Frankrike. Han har återvänt till United för ytterligare undersökningar efter sin fotskada i fredags. Fortfarande finns inga uppgifter kring hur länge Carrick blir borta. [Manchester United]
  • Det engelska U20-landslaget, med Ashley Fletcher, skulle ha spelat en träningsmatch borta mot Frankrike igår. Den matchen blev inställd. [FFF]
  • Josh Doughty är på läger med Kanadas U20-landslag. Eller om det är U18-landslaget. De förlorade med 2-0 mot Mexiko i fredags. Så värst mycket mer har jag inte hittat. Canada Soccer skriver kort om matchen på Twitter men har inget på sin hemsida. Mexikos fotbollsförbund har en mycket knapphändig rapport.