Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser: Läktare uppkallad efter Neville Neville

  • U21 spelar för ovanlighetens skull match ikväll. Annars är det vanligare att U21-matcherna skjuts upp. Vilket till exempel gäller matchen mot Middlesbrough som skulle ha spelats den 7 december. Den matchen kommer nu istället att spelas den 29 februari. [Twitter/Manchester United]
  • Gary och Phil Nevilles far Neville Neville dog tidigare i år. Neville var en framstående person i Bury Football Club. Klubben meddelar nu att huvudläktaren på Gigg Lane kommer att döpas om till The Neville Neville Stand. [Bury]
  • Fifas etiska kommitté förväntas rekommendera att Michel Platini och Sepp Blatter ska bli avstängda från fotbollen i sju år. Beslut i frågan förväntas komma i december. De båda är för närvarande provisoriskt avstängda från sina poster som ordförande för Uefa och Fifa respektive. De båda hävdar förstås sin oskuld och Platini, som fortfarande hoppas efterträda Blatter som Fifapresident, har redan tagit fallet till CAS. [BBC]