Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

De Gea: De är bland de bästa fansen i världen

Inför segern mot Liverpool blev David de Gea intervjuad i Sky Sports. Målvakten är glad för hur han har behandlats sedan det blev klart att han skulle stanna i Manchester United.

I ett annat land, i en annan klubb skulle inte fansen vara samma som i Manchester United. De är några av de bästa i världen, det är otroligt,” säger målvakten.

De Gea säger att han, liksom Peter Schmeichel och Edwin van der Sar, nu siktar på att bli en legend i Manchester United.

Jag är glad, jag trivs, och jag tror på det här laget. De var de bästa målvakterna i Premier League, de är legender för den här klubben och det är vad jag vill.

Jag tränar varje dag för att bli den bästa målvakten i världen, det är det jag siktar på. Jag är inte säker på vem som är bäst nu men det är vad jag vill. Också att vinna titlar med Manchester United.

På tal om målvakter så rapporterar Mirror att United inte kommer att sälja Victor Valdes till en engelsk klubb. Valdes ska ha fått ett erbjudande från Newcastle men Louis van Gaal ska ha satt stopp för det. Tidningen skriver också att Sam Johnstone kommer att återvända till United då hans månadslånga lån till Preston löper ut.