Fletcher kvar i Barnsley resten av säsongen

Manchester United meddelar att den unga anfallaren Ashley Fletcher blir kvar i Barnsley på lån under resten av säsongen. Fletcher gick till Barnsley på ett månadslångt lån tidigare i januari men det lånet förlängs alltså.

Fletcher är 20 år gammal och uppehållet i Barnsley är första gången han får testa a-lagsfotboll. Hans främsta merit är annars spel för det engelska U20-landslaget.

Anfallaren har fått en positiv start i Barnsley. Han gjorde mål som inhoppare i debuten mot Fleetwood i Football League Trophy och har sedan spelat tre ligamatcher där han har fyllt på med två assists. I tisdags gjorde han sin första match från start för klubben i 1-0-segern mot Bradford.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS