Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Deadline day är väldigt livlös

Det är transfer deadline day idag och butiken ser ut att stänga utan att Manchester United handlar. Överlag har det för Manchester United kanske varit det minst händelserika transferfönstret under dessas existens. Adnan Januzaj och Will Keane återvände från lån och Victor Valdes lämnade på lån medan Ben Pearson och Liam Grimshaw flyttade till Preston men annars har det knappt ens varit några rykten. Regan Poole är äntligen spelklar, men det är ju egentligen en historia från förra transferfönstret.

Lösa rykten: Ja, letar vi noga så hittar vi löst snack om Felipe Anderson och lite mindre löst snack om Sadio Mane (men de flesta rapporter om Mane har sagt att en sommarövergång är troligare). Inte ens Garay har kopplats samman med en flytt till United den här gången.

Deadline day-rykten: På deadline day har det förstås ryktats en del ändå, för det är så det ska vara. Arsenals Mathieu Debuchy var för en stund klar för United på lån men sedan kom Arsene Wenger på att Manchester United spelar i Premier League så Debuchy ser ut att skickas till Bordeaux istället. Det är också en del rykten om Benficas unga mittfältare Renato Sanches men det verkar inte vara något konkret.

Ungdomslån: Det vi kan förvänta oss innan fönstret stänger är att någon eller några spelare lämnar på lån. Kieran O’Hara, Dean Henderson och Ashley Fletcher har redan lämnat medan Sam Johnstone är tillbaka efter ett kort uppehåll i Preston. Nick Powell kan mycket väl tänkas lämna, med Hull som en tänkbar destination. Även spelare som Donald Love, James Weir och Sean Goss borde vara intresserade av a-lagsspel. Dock ska vi komma ihåg att det även efter att transferfönstret har stängt går att låna ut spelare till klubbar i lägre divisioner.