Poole äntligen spelklar

Regan Poole skrev på för Manchester United på transfer deadline day i somras. Tonåringen har dock tålmodigt tvingats vänta på debuten då hans internationella speltillstånd har dröjt. Nu är det emellertid äntligen klart och Poole meddelar på Twitter att han nu får spela matcher för United.

https://twitter.com/ReganPoole/status/694126098729320448?s=09

Poole är född i juni 1998 och är därmed tillgänglig för spel i juniorlaget. Det blir spännande att se hur United har tänkt använda honom. Trots att han är så ung har han redan hunnit med 17 matcher på seniornivå, primärt i League Two, för Newport County och han har varit med på a-lagsträningar under säsongen. Därmed kan det tyckas att U18-spel skulle vara ett stort steg bakåt, men det rimliga är kanske ändå att han får börja där.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS