Herrera: Jag skulle älska att gå till Boca Juniors

Om eller när Ander Herrera lämnar Manchester United har han två klubbar som han skulle vilja spela för: argentinska Boca Juniors och spanska Real Zaragoza.

Ja, jag älskar Boca. Sedan barndomen när min pappa värvade spelare därifrån. Om jag en dag får chansen att spela i Sydamerika skulle jag älska att gå till Boca, de största. Men det är en idé, eh. Jag är fokuserad på mitt lag. Och med Marcos Rojo har jag ibland sett Estudiantes, som är hans lag,” säger Herrera till Marca enligt Manchester Evening News.

Återvänder han till Zaragoza vill han göra det när han fortfarande har något att erbjuda: ”Jag ser mig själv spela där igen, men inte när jag är fysiskt utsliten. Jag vill återvända för att bidra, inte dra i handbromsen.

När vi ändå är inne på Marcos Rojo och Estudiantes är det osökt naturligt att länka till ett videoklipp från matchen mellan Estudiantes och Gimnasia. Rojo är i Argentina under sin rehabilitering och passar då förstås på att se sin gamla klubb. Mycket riktigt, titta vem som dyker upp runt 3.04 i den aningen stökiga matchen.

Förhoppningsvis tar inte Rojo med sig tacklingstekniken tillbaka till England…


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS