Times: Ferguson tycker att Pochettino är bästa managern i England

Inget rykte om Jose Mourinho som inte följs av en historia som säger något annat. Enligt Times kan Tottenhams manager Mauricio Pochettino fortfarande bli Manchester Uniteds val som nästa manager. Pochettino skulle då vara en kompromiss mellan Mourinho (för stökig) och Ryan Giggs (för oerfaren).

David Lammy, som är parlamentsledamot för området Tottenham, säger i podcasten The Spurs Show att Sir Alex Ferguson ska ha sagt till honom att Pochettino är den bästa managern i England.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS