Guardian: Inga diskussioner med Mourinho

Jamie Jackson på Guardian har inte samma källor som de andra tidningarna. Medan åtskilliga tidningar menar att det redan är klart med Mourinho så är det inte ens nära enligt Jackson.

Mourinhos förstaval är United om det finns en vakans, men givet osäkerheten kring Van Gaals framtid och klubbens ovilja att hittills ens inleda preliminära diskussioner diskussioner tar 53-åringen inge för givet,” skriver Jackson.

Mourinho ska dock vara det troligaste alternativet ifall Van Gaal får sparken. Men Jackson tror att Van Gaal kan vara kvar över nästa säsong om han leder laget till en plats bland de fyra bästa den här säsongen.

Samtidigt skriver Mirror att Mourinho kommer skriva på ett treårsavtal värt 15 miljoner per år. Mirror tror också att United vill plocka in Atletico Madrids sportchef Andrea Berta. United ska förvisso ha förnekat att man vill plocka in en sportchef men tidningen slår fast att Mourinho är angelägen att ha friheten att göra stora förändringar i truppen.

Men… är inte meningen med en sportchef att minska managerns inflytande?


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS