Rooney: Jag försöker vara involverad

Wayne Rooney pratade med media i samband med att Manchester United idag annonserade ännu en ny sponsor. Uniteds lagkapten har nu missat åtta matcher med sin knäskada.

Han har inte satt något datum för comebacken: ”Jag vet inte definitivt när jag kommer att vara tillbaka men de kommer att vara efter landslagsuppehållet. Givetvis kommer jag missa Englands matcher, men det kommer inte att vara så  långt efter det.” Det har spekulerats i en motgång i rehabiliteringen men han säger själv att den ”går som planerat”. Han säger att han är försiktig, då skadan annars skulle kunna förvärras.

Rooney hade en kort semester i Dubai då han inte kunde träna. Nu är han tillbaka och försöker hjälpa till så gott han kan. ”Det har varit frustrerande. […] Jag har försökt vara involverad och jag har pratat mycket med spelarna. Jag vet att det inte är samma som att vara därute på planen och vara involverad på matchdag och påverka men jag har försökt hjälpa till.

Han tror att det blir svårt men inte omöjligt på torsdag: ”Jag tror att Liverpool kommer att vara svåra på torsdag. Men två mål går att vända. Vi har bra spelare och det första målet kommer att vara viktigt. Får vi det är vi tillbaka i matchen.

Källa: Mirror


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS