Landslag: Dubbelnamnen till U19-EM

• Cameron Borthwick-Jackson fick ingen speltid men kunde ändÃ¥ glädja sig Ã¥t att England kvalade in till U19-EM efter en imponerande 2-0-seger mot toppseedade Spanien, som hade fördel av hemmaplan.
  • Borthwick-Jackson fÃ¥r sällskap av Timothy Fosu-Mensah i sommarens EM. Holland kvalificerade sig nämligen ocksÃ¥ för turneringen idag, detta via 0-0 mot Polen. Fosu-Mensah spelade hela matchen.
  • U19-EM kan ställa till problem för Borthwick-Jackson och Fosu-Mensah. Turneringen spelas nämligen den 11 till 24 juli i sommar och United spelar sin första träningsmatch den 22 juli.
  • Donald Love spelade hela matchen när Skottlands U21-landslag vann hemma mot Nordirland i EM-kvalet. Love, som blev varnad efter en timme, fick bara en fyra i betyg av tidningen Scotsman, med det var han sämst av de skotska utespelarna. Inget av lagen har nÃ¥gon realistisk chans att gÃ¥ till EM.
  • Matteo Darmian hade ingen rolig kväll i München. Som högerback i den italienska trebackslinjen var han med och släppte in fyra mÃ¥l. Tyskland vann med 4-1 och Darmian tvingades spela hela matchen.
  • Marouane Fellaini spelade 79 minuter när Belgien föll med 2-1 borta mot Portugal. De förra Unitedspelarna Nani och Cristiano Ronaldo gjorde Portugals mÃ¥l. Romelu Lukaku gjorde Belgiens tröstmÃ¥l efter en timme, framspelad av sin bror Jordan Lukaku. Den möjliga framtida Unitedspelaren Renato Sanches spelade andra halvlek för Portugal.
  • Lagkapten Daley Blind spelade givetvis hela matchen, som mittback, när Holland vann med 2-1 mot England pÃ¥ Wembley. Det är som bekant otillÃ¥tet att vila Blind, som tappade bort Vardy när England tog ledningen. Memphis Depay spelade hela matchen men gjorde inget större väsen av sig. Chris Smalling spelade 70 minuter för England. Unitedprodukten Danny Drinkwater gjorde landslagsdebut för England.
  • Anthony Martial spelade första halvlek när Frankrike vann med 4-2 mot Ryssland. Frankrike var givetvis bättre med Martial pÃ¥ planen, dÃ¥ de vann den första halvleken med 2-0. Martial var om vi verkligen tar pÃ¥ oss Unitedglasögonen inblandad i det franska 1-0-mÃ¥let.
  • Antonio Valencia spelade hela matchen när Ecuador förlorade med 3-1 borta mot Colombia i det sydamerikanska VM-kvalet. Första förlusten i kvalet för Ecuador, som ändÃ¥ toppar gruppen (Uruguay kan gÃ¥ förbi vid seger i natt). Valencia spelade högerytter och drog pÃ¥ sig en varning i början pÃ¥ andra halvlek.
  • LandslagsuppehÃ¥llet avslutas i natt dÃ¥ Varela, Rojo och Romero ska spela VM-kval. Sammanställning av landskamperna i mars.