Damjuniorerna förlorade finalen

Manchester Uniteds damjuniorer spelade igår final mot Arsenal i FA Youth Cup. Tyvärr blev det en klar förlust, Arsenal vann med 5-1.

För Arsenals spelare väntar nu en chans att slå sig in i ett av Englands bästa damlag. För Manchester Uniteds spelare slutar resan däremot här, United har ju skamligt nog inget damlag. Vill de talangfulla spelarna fortsätta spela tvingas de leta upp en ny klubb.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS