Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Van Gaal: Domaren gav oss ingenting

Manchester United är i final i FA-cupen efter en fantastisk seger mot Everton. Anthony Martial blev stor hjälte då han gjorde segermålet på tilläggstid. Uniteds manager Louis van Gaal var emellertid inte världens gladaste manager när han intervjuades efter matchen.

  • Vad betyder det här för dig? ”Ja. Det är fantastiskt. När du ser glädjen i spelarnas ögon, det är fantastiskt att se. Men också för fansen, för jag tycker att vi förtjänade att gå till final.
  • Om domaren: ”För jag tycker att domaren, vi fick inga fouls i vår fördel. Han förändrade matchen tycker jag. [Everton] kom in i matchen för att de fick alla fouls. Så alla fouls är runt straffområdet. Och sedan jublade Evertons fans. Men i första halvlek och före det? Nej. Det är sista gången domaren avgör matchen och inte spelarna längre.
  • Om matchen:Vi hade så många chanser, vi kunde ha avgjort matchen mycket tidigare.
  • Grattis, vi ses i finalen:Ja.