Media: Van Gaal stoppade värvningen av Sanches

Manchester Uniteds manager Louis van Gaal stoppade den potentiella värvningen av Renato Sanches, som tidigare idag skrev på för Bayern München. Detta rapporteras av Mark Ogden på Independent och James Ducker på Telegraph. De båda skribenterna ser detta som en stark indikation på att Van Gaal kommer att vara kvar i United nästa säsong.

Enligt Independent scoutade United Sanches under en lång tid men bestämde sig till sist för att inte komma med något formellt erbjudande. Telegraph hänvisar till ledande källor i klubben som säger att United i februari valde att fokusera på andra spelare.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS