Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mirror: Giggs nobbar Mourinho

Paul Scholes hoppas att Ryan Giggs kommer att bli kvar i Manchester United. Men enligt Mirrors David McDonnell är det troliga att Giggs kommer att prova lyckan i en annan klubb nästa säsong.

José Mourinho kommer att ta med sig sin högra hand Rui Faria till United. Mourinho är dock medveten om att det behövs någon med förflutet i klubben i ledarstaben och är redo att ge Giggs en roll. För Giggs skulle dock innebära ett steg bakåt från den roll han har haft som assisterande manager de senaste två åren och därmed menar McDonnell att det är troligt att Giggs tackar nej till rollen.

Giggs uppges vara besviken på att Ed Woodward inte gav honom chansen som nästa manager. Han är nu i Dubai på semester och funderar över framtiden. Det sägs att det alltid kommer att finnas en roll för Giggs i United, kanske i akademin, men det troliga förmodas vara att Giggs nu väljer ett jobb som manager i en annan klubb.