Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vad fan hände?!

 
Embed from Getty Images
Det var en av dom där dagarna där allt gick emot United.
I princip allt.
Med facit i hand är en poäng mot Burnley, efter den här matchen, lika uppiggande som att stoppa handen i brödrosten.
Visst, jag har följt United sedan mitten av 1980-talet och sett många matcher av den här typen, men den här letar sig fanimej in på en topp 5-lista. Utan problem.
Fantastiskt:

  • Inte i ordets rätta bemärkelse. Men det var ju ingenting annat än fantastiskt att Manchester United misslyckades med att göra mål i eftermidag. Hur bollen, som avlossades uppemot 40 gånger mot Tom Heaton, lät bli att leta sig in i nätmaskorna är helt bisarrt. Hade jag varit troende hade jag varit övertygad om att det var en högre kraft som gett sig fan på att hålla Burnleys nolla. Mycket har jag upplevt, men det här var nog bland det allra sjukaste. 

Sen har jag faktiskt inte så mycker mer att tilläga för tillfället.
Jag är i total chock.
Jag vet inte vart jag ska ta vägen.