Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Palace it is

Embed from Getty Images
Jag är helt säker på att Christian Benteke gör mål i kväll. Jag är också säker på att United vinner. Vad jag inte är säker på är hur José resonerar kring startelvan. Palace är första matchen av fem på nitton dagar och det är nu vi får se hur Mourinho agerar som manager för ett lag vars spelare har för vana att falla som käglor.
Han säger så klart att han ska rotera, men han vill samtidigt ha ryggraden i laget kvar. Och den vet vi ju vad den består av: De Gea, Herrera, Pogba och Zlatan. Så gissningsvis lirar den kvartetten även från start i afton. Det mest intressanta blir väl ytterbacksplatserna och vem som ersätter Carrick – sparas väl till i helgen? – på mitten. Med Valencia väck på grund av avstängning och Darmian för dålig för att egentligen ens vara påtänkt borde det väl vara läge för Blind och även TFM att få chansen. Inte för att jag tror det, men det borde vara så. Hursomhelst kanske det också vore rimligt att inte ge Jones ytterligare läge att skada sig och spela in Bailly i ytterligare matchform.
Här ger jag utan krusiduller er den rätta elvan:

DDG

TFM – Bailly – Rojo – Blind

Rashford – Herrera – Mata – Pogba – Martial

Zlatan

Varför jag tror att vi vinner? Därför att jag tror att Rashford äntligen hittar formen. Bara en känsla, helt ologisk, jag vet, men han kan inte vara så dålig så länge till (jo, i defensiven kan han vara det, för det är han).

Dessutom är Alan Pardew alltid förtjänt av noll poäng.

Något som är oroväckande är dock att vi aldrig förlorar mot Palace. Och att risken finns att Zaha ställs mot Darmian, trots allt.