Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Bailly, Jones och Smalling tillbaka i träning, Pogba också; Zlatan kan rehabträna hos United

Manchester United höll på onsdagen öppen träning på Carrington i Manchester. Där noterades goda skadenyheter då de tre mittbackarna Eric Bailly, Phil Jones och Chris Smalling alla medverkade. Huruvida de är tillgängliga för spel mot Celta Vigo imorgon återstår dock att se.

Vidare noteras att Paul Pogba också deltog på träningen, men att han skulle vara tillgänglig mot Celta Vigo imorgon bekräftades av José Mourinho redan i söndags.

Tillbaka imorgon är även mittfältaren Marouane Fellaini. Hans avstängning gäller bara i ligan.

På dagens träning medverkade även reservlagsspelarna Scott McTominay och Matthew Willock. Därmed var det totalt 23 spelare på dagens träning.

Målvakter: De Gea, Romero, Pereira
Försvarare: Bailly, Blind, Darmian, Jones, Smalling, Tuanzebe, Valencia, Young
Mittfältare: Carrick, Fellaini, Herrera, Lingard, Mata, McTominay, Mkhitaryan, Pogba, Willock
Anfallare: Martial, Rashford, Rooney

I normalfallet brukar det vara 20 spelare som reser till de europeiska bortamatcherna, så det är inte givet att spelarna som deltog på träningen faktiskt är tillgängliga för spel. På den officiella hemsidan noteras att det inte bekräftas vilka spelare som reser till Vigo, även om detta oavsett tenderar att läcka ut.

Besked om tillgängliga spelare kan också tänkas komma ikväll, då Mourinho (och en ännu inte namngiven spelare) håller presskonferens. Den presskonferensen hålls klockan 19.00 och vi återkommer givetvis med en rapport därifrån.

Times: Zlatan kan rehabträna hos United

Zlatan Ibrahimovic opererades nyligen i USA och mycket tyder på att han kommer tillbaka som fotbollsspelare. Hans kontrakt med United löper ut den här säsongen men enligt Times kommer Zlatan att få rehabträna hos United om han så önskar, detta även om han är utan kontrakt.

För att Zlatan ska få träna med United måste en försäkringsfråga lösas, men det ska inte vara några problem. Ifall United går till final i Europa League är tanken att Zlatan ska följa med truppen till Stockholm.

En eventuell comeback för Zlatan förväntas ske först i början på nästa år.

Res med oss till Manchester!