Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Nya bokningsrutiner för resor med supporterklubben inför säsongen 2017/2018

Inför kommande säsong så lägger vi om bokningsrutinerna för att förenkla för er resenärer och för den skandinaviska supporterklubben. Detta innebär att all bokning från Sverige, Norge och Danmark slås ihop till en gemensam rutin och sker då via United.no.

Resorna kommer fortfarande att ske med svenska reseledare och på i stort sett samma sätt. Den största skillnaden är att svenska reseledare kommer att följa med på fler resor och att fler ”svenska aktiviteter” kommer att kunna genomföras.

Onsdagen den 14 juni släpps spelschemat och vi öppnar för köp av resor och matchbiljetter samma dag.

Muss-resor (svenska aktiviteter)

Som noteras ovan kommer vi att ha svensk reseledare på plats på fler matcher än någonsin tidigare. Exakt hur många matcher det blir beror på hur spelschemat ser ut när det landar på onsdag. Vi räknar under alla omständigheter med att det blir svensk reseledare på flera än hälften av ligamatcherna.

På de matcher där vi har svensk reseledare på plats kommer vi som vanligt sätta ihop ett program för de svenska resenärerna. Ni som har följt oss genom åren vet att det handlar om gemensamma middagar, pubrundor och andra aktiviteter anpassade för den specifika resan. Ofta åker vi en match, gärna i någon lägre division. Ibland har vi besökt bryggeri eller varit på ölprovning. Andra gånger har vi promenerat runt i staden och gått museer. Med mera, med mera.

Då bokningen nu flyttas över till United.no innebär det också att rutinerna för anmälan till våra aktiviteter kommer att förändras. De som har anmält sig på resan och är registrerade med en svensk postadress på sin profil på United.no kommer att kontaktas med information en tid före resan. Vi välkomnar självklart även de som inte bor i Sverige, ni kommer dock att behöva kontakta den svenska reseledaren på eget bevåg i god tid före resan. Vem som är reseledare på vilken match kommer att framgå på Muss.se/resor.

Oavsett ska vi göra vårt yttersta för att din nästa resa till Manchester ska bli den bästa hittills!

Skandinaviska aktiviteter

I tillägg till de svenska aktiviteterna som Muss erbjuder så kommer det på alla resor att finnas aktiviteter för alla som har bokat resa genom supporterklubben. På helgmatcher inleds varje resa med en kickoff ute på Old Trafford. På kickoffen får de skandinaviska resenärerna en unik tillgång till Old Trafford. På varje kickoff kommer vi att vi att få celebert besök av någon av Unitedlegenderna Gary Pallister, Denis Irwin eller Alex Stepney alternativt Uniteds mångåriga juniortränare Paul McGuinness.

Vill du gå på Stadium Tour så löser vi det på den matchfria helgdagen. Den dagen kommer det också (givet att spelschemat tillåter detta) att ordnas en resa till en annan match i närheten av Old Trafford.

Förändringar betyder förbättringar

Förändringar skrämmer men vi menar att förändringarna här enbart är till det bättre!

  • Då alla resor bokas i ett och samma system kommer du att få en bättre överblick för din resa. All information om din resa kommer att samlas på ett och samma ställe i din profil på United.no.
  • Bokningen på United.no kommer att vara enklare och smidigare och det gäller även för betalningen av resorna.
  • Den svenska sammanhållningen i Manchester kommer vi att behålla!

Kom ihåg att du måste vara medlem i Muss/MUSCS och i MUFC England för att få följa med på supporterklubbens resor! 

Om du inte redan är medlem rekommenderar vi att du löser medlemskap redan idag, så att du har allt på plats när resorna släpps på onsdag!

Supporterklubbens resor kommer som alltid att vara de mest prisvärda, detta även om vi inkluderar priset för medlemskap. Den här säsongen kommer dessutom ett nytt lågprisalternativ där priset kommer att vara galet lågt!

Frågor? Kontakta oss.