Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Legenderna på teve klockan 19.00; dagens lags USA-matcher visas också

Ännu en dag passerar utan att Manchester United förefaller vara riktigt nära att värva någon ny spelare. Inte heller verkar det vara någon spelare som kommer att lämna United de närmaste dagarna.

Vi börjar istället istället med att upprepa gårdagens nyhet om att Manchester Uniteds legender visas på teve ikväll. Det är spel mot Barcelona som gäller och United har presenterat sin startelva.

Avspark 19.00. Förhoppningsvis har du redan en fantastisk fredag. Vill du göra den ännu bättre slår du på TV3 Sport eller Viaplay klockan 19.00.

Viaplay sänder USA-turnén

Manchester United kommer i sommar att spela fem försäsongsmatcher i USA. De matcherna kommer att visas av Viasat, det kan vi utläsa genom Tvmatchen.nu.

Den första träningsmatchen är mot LA Galaxy, klockan 04.00 natten mellan 15 och 16 juli. Då är det Viasat Sport Premium och Viaplay som gäller. Sedan följer matcherna mot Real Salt Lake, Manchester city och Real Madrid på TV3 Sport och Viaplay. Den avslutande USA-matchen mot Barcelona är ännu inte tablålagd men vi kan förutsätta att den visas.

United får pengar för Keane

Everton förväntas värva Michael Keane från Burnley. Det kommer att ge några miljoner pund till Uniteds klubbkassa, då United har en vidareförsäljningsklausul värd 25 procent.

Flytten till Everton var inte vad Keane hade önskat sig. Han trodde att det skulle bli en återkomst till United men José Mourinho satsade på Victor Lindelöf.

Enligt James Ducker på Telegraph så ville Mourinho dock ha både Keane och Lindelöf. Då Lindelöf anslöt först ska Keane ha valt att satsa på garanterad speltid i Everton.

Everton rapporteras betala 31 miljoner pund för Keane, vilket då skulle ge United närmare 8 miljoner pund.

Några genomförda övergångar

Bournemouth har varit aktiva på marknaden. Först plockade de in Jermain Defoe på fri transfer. Därefter plockade de Nathan Aké från Chelsea som klubbens dyraste värvning någonsin. Aké var på lån i Bournemouth första halvan av den gångna säsongen och blir ännu en i raden av Chelseatalanger att lämna utan att ha fått en ärlig chans i a-laget.

Samtidigt har Aaron Mooy lämnat Manchester city för Huddersfield Town. Mooy blir Huddersfields dyraste värvning någonsin (känns som en standardfras nu för tiden). Mooy skrev på för city förra året och skickades omedelbart till Huddersfield på lån.

Inter behöver inte sälja Perisic

Det ska nu vara helt klart att Inter inte behöver sälja Ivan Perisic för att klara Financial Fair Play-kraven.

United nobbar EFL Trophy

Sedan förra säsongen får Premier League-lagen ställa upp med sina U23-lag i EFL Trophy. Förra säsongen nobbade Untied turneringen och så blir det i år också.

Pogba i lång Esquireintervju

Paul Pogba är på omslaget till senaste numret av magasinet Esquire. Det innebär givetvis också att han figurerar i en lång intervju.

Rekommenderad läsning!

Paul Pogba: Midfield General [Esquire]