Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Media: Nemanja Matic är så gott som klar för Manchester United

Embed from Getty Images

Det meddelas på söndagseftermiddagen från flera pålitliga källor att Nemanja Matic i stort sett är klar för Manchester United. Den serbiska mittfältaren ska på söndagen befinna sig i Manchester för den obligatoriska läkarundersökningen och det förväntas att övergången kan annonseras senast imorgon.

Just nu cirkulerar en bild på Matic i Uniteds nya träningströja. Vi är alltid skeptiska till bilder på Internet men om det är ett montage så är det extremt bra utfört.

James Ducker på Telegraph rapporterar att United och Chelsea kom överens om övergångssumman igår. Matic har idag begett sig till Manchester för den obligatoriska läkarundersökningen. Övergången kan annonseras idag men troligen kommer beskedet först imorgon.

Enligt Ducker ska övergångssumman vara 40 miljoner pund, möjligen med ett tilläggspaket på 5 miljoner pund. Tidigare under sommaren har det rapporterats att Chelsea kräver 50 miljoner pund för att släppa mittfältaren till United.

Simon Stone på BBC menar att övergången nästan är klar. Rob Dawson på ESPN håller med.

Om officiella besked kommer under söndagen så återkommer vi givetvis med en ny artikel om det. Annars uppdaterar vi i matchdagsbloggen med eventuella nyheter och uttalanden från José Mourinho.