Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Zlatan: I år kommer Red Devils att vara i topp

Embed from Getty Images

Zlatan Ibrahimovic är inställd på att Manchester United ska vinna ligan den här säsongen. Det kan vi utläsa i en intervju som Zlatan har gjort med ESPN. Den svenska anfallaren, som idag på nytt blev klar för United, passar också på att hylla nyförvärven Nemanja Matic och Romelu Lukaku. Zlatan ser även en stor säsong för Henrikh Mkhitaryan framför sig.

”Så jag tror att det kommer att se ut som förra året,” säger Zlatan. ”Men det här året kommer Red Devils att vara i topp.”

När Zlatan räknar konkurrenter nämner han förstås Chelsea, Liverpool, Manchester city och Arsenal. Han varnar även för Everton. Däremot verkar han inte räkna med Tottenham.

Bland nyförvärven är det framför allt Nemanja Matic som Zlatan tror på: ”Jag tycker att värvningen av Matic [är avgörande]. Han ger laget en stabilitet som det inte hade förra året. Och jag tycker att Lukaku var en kvalitetsvärvning, som att värva en fysisk kraft, men den viktiga är Matic.”

Annars tror Zlatan på Henrikh Mkhitaryan: ”Jag tror också att det här kommer att bli Mkhitaryans säsong, för han har börjat fantastiskt.”

Vidare tror Zlatan att Paul Pogba nu kan fokusera fullt ut på sin fotboll. ”Jag tycker att Pauls första säsong handlade mycket om övergångssumman och den här säsongen om fotbollsmatcherna. Och nu kan han spela fritt för det första året van han sina titlar. […] Jag tror att han har ett eller två mål, så det är siffrorna som kommer att tala för honom.”

Mer i den inbäddade videon ovan och på ESPN.