Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Äntligen tråkigt!

Embed from Getty Images
Minns ni när det var ”tråkigt” att se United senast? Alltså tråkigt på ett positivt sätt? De matcherna har knappast stått som spön i backen de senaste åren, men mot Burton fick vi återuppleva den känslan.
Om 4-0 mot Everton var i överkant var 4-1 i kväll oerhört smickrande för gästerna.
Stundtals kom jag på mig själv med att börja titta i mina studieböcker, gå och hämta mer mjölk och choklad och låta tankarna sväva iväg till morgondagens jobb, massage och studier och om Antonio Valencia verkligen använde sin sexgunga i kväll i stället för att kolla på matchen.
Stor fet jävla like på detta:

  • Anthony Martial, Jesse Lingard (!) och Marcus Rashford spelade Fifa på amatörlevel och kunde slash borde gjort ett par mål till var. Grodätarens sulor glödde och Rashford – SOM jag älskar att se en egenproducerad striker briljera – smällde och smekte in bollar med Lingard lånat Ji-Sung Parks lungor och Juan Matas fötter.
  • Michael Carrick fick göra säsongsdebut. Han märktes knappt, vilket är synonymt med att han var charmant.
  • När Juan Mata får utrymme att visa vilken typ av fotbollsspelare han är förstår en vilken typ av fotbollsspelare han är. På riktigt.

Fascinerande (snällt ord för illa i kväll):

  • Att Victor Lindelöf kunde sticka ut så negativt i en match som United var så sanslöst överlägset i är inte bara fascinerande utan även imponerande. Han har även en imponerande variation i sina starter: Från Real Madrid, via Basel till Burton. Han jobbar sig inte bara neråt i form utan även i motstånd.

Nu taggar vi för svårare uppgifter, gärna med samma utgång, till helgen.