Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Det är vad det är.

Jaha.. vill bara säga att jag inte tycker United förtjänar något uppsnack idag. Det är som det är. Vi var skit mot Spurs och vi var skit senast vi mötte Huddersfield. Men vi gör väl ett försök. Huddersfield hemma då. Först och främst är detta den hemmamatch som ligger närmast årsdagen av flygkraschen i München, så i vanlig ordning kommer det uppmärksammas på Old Trafford för att hedra våra fallna hjältar och minnet av dem.
Förhoppningsvis kan vi leva upp till någon form av värdighet även spelmässigt, till skillnad från i onsdags. Den enda nyheten som finns kring laget utöver det vi redan visste är att Fellaini kommer bli borta ett bra tag efter knäskadan han ådrog sig mot Tottenham. En betydligt trevligare detalj är ju att Alexis förväntas göra sin hemmadebut. Huddersfield verkar inte heller vara i någon vidare form. De inledde säsongen starkt men har inte vunnit en enda match av sina sju senaste.
Kanske är det den mediokra insatsen senast som satt en deppig stämpel även på den här matchen, men det mina tankar dras till snarare än matchen idag som på förhand känns relativt ospännande är hur vi ska fortsätta resten av säsongen. Vad ska prioriteras? Förra året var både fans och media ganska förlåtande för den totala kapitulationen i ligan, då den offrades för Europa League-seger och således Champions League-spel. Men hur känns det nu? City har en ledning på 15 poäng och en ligatitel för oss känns i nuläget mycket orealistisk. Men hur mycket värda är de andra placeringarna? Hur viktigt är det att komma tvåa framför Liverpool och Chelsea, när vi har både CL och FA-cupen kvar att spela för? Och vad är godkända placeringar i de turneringarna? Skulle en FA-cupseger rädda en tappad andraplats i ligan eller kanske semifinalplats i Champions League?
Det är fortfarande tidigt på året och det har väl inte riktigt ännu blivit tydligt var krutet kommer läggas, men vi kan nog vara ganska säkra på att full fokus inte kommer kunna hållas i både ligan, Champions League och FA-cupen. Nog för att bredd finns i truppen och skadelistan inte är lika milslång som den varit tidigare, men jag tror helt enkelt inte vi är tillräckligt bra i år.
Det finns mycket att säga om ämnet men tror vi sparar det tills efter matchen. Som det desvärre inte finns mycket alls att säga om. Efter senast är en riktigt bra match och vinst ett krav. Simple as that. Så.. nu kör vi, helt enkelt.
(Förlåt för bitterheten, jag har inte ätit frukost ännu.. det blir nog bra tror jag!)