Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Chelsea it is

Embed from Getty Images
Visst, det är mycket som ser bättre ut, men vi jämför å andra sidan med Moyes och Dödgrävaren och inte mannen som satte ribban så jävla högt man kan sätta den. Så är det med den saken.
Rent objektivt/subjektivt kan vi i alla fall konstatera att Manchester United sedan länge lidit av en identitetskris som bara fortsätter. Och jag kan köpa dilemmat: Resultat vs supportrar som inte nöjer sig med 1-0 i 89:e mot Burnley. Men även om José Mourinho är mycket så är han inte bäng; han vet att vi vill se free-flowing football och mycket av hans utåtagerande aggression beror nog på frustration över att “tvingas” försöka balansera det hela.
Men med tanke på att det inte finns något ligaguld att sikta på längre så är det väl fanimej bara att släppa på alla tyglar som finns?! Anfall! Släpp dom fria! Sätt in en rejält fet-offensiv elva och låt dom göra allt dom kan framåt!
Alright. Så får det bli.

DDG

Valencia – Lindelöf – Smalling (i fucking brist på annat) – Shaw (förutsatt att han kan slå ett inlägg som åtminstone får kollegan på andra kanten att framstå som den drummel han är i sammanhanget och kan glömma att han eventuellt är Chelseafan)

Carrick

Rashford – Pogba – Martial

Sanchez – Lukaku

Förstå om Mourinho skulle skicka ut dom här snubbarna med bara ett “go out and destroy them” i morgon? Förstå hur bra det skulle kunna bli?

Tyvärr lär det ju inte hända, men en man har ju tillåtelse att drömma. En 3-0-slakt skulle faktiskt kunna sätta lite fucking respekt i detta United som vanligtvis gnetar sig till vinster istället. Men om vi ska få se tre hemmapoäng i morgon så är det sannolikt så det kommer att ske. Fyrbackslinje, två-tre defensiva spelare och blablabla. Och visst, vinner vi är vi väl glada, men kom igen?
Chelsea, då? Jag bryr mig inte nämnvärt mycket om ett lag med Antonio Conte som tränare. Men det är inte många där jag önskar att jag kunde få se i en Unitedtröja. Med möjligen Willian som ett undantag.


Är det någon som minns när Daley Blind startade en Premier League-match senast? Gör han det själv?
Anyway, så var det den 26 augusti, mot Leicester. Herre min je. Det är ett tag sen. Men vad tänker han själv om det? Tänker han gå all Winston Bogarde? Hans kontrakt går ju inte ut förrän nästa sommar, så det är ju ett tag kvar. Eller tänker han att det kommer en dag när alla andra är fucking borta så att han måste spela? Det finns som sagt bara en väg att vandra efter United, om man inte heter Cristiano Ronaldo. Och det är det väl typ bara en vuxen och tre småttingar som gör.
Ändå kan jag se någon slags trygghet i Manchester United v 2.0 att omhänderta Daley Blind. Fråga mig inte varför.


Fråga mig inte heller varför, men OM Luke Shaw startar i morgon har jag feeling för att han gör sitt första Unitedmål.