Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Aaaaand we’re back!

Okej, vi kör en kortis!
Äntligen. Ännu ett sövande landslagsuppehåll är över och vi har hunnit slicka såren någorlunda efter sista tidens käftsmällar. Nu: lite ordentlig fotboll. Övriga Muss-kollegor på redaktionen har gjort ett bra jobb med att redogöra för Unitedspelarnas framgångar och äventyr i sina respektive landslag så det ska vi inte ägna oss åt här. Vi blickar framåt. Full pepp och fokus på Swansea.
Man kan väl säga att sista rycket av den här säsongen startar nu, och jag känner personligen att med ett Manchester-derby runt hörnet är det är svårt att inte gå händelserna i förväg. Men vi får ge det ett försök, och en seger idag skulle verkligen vara en bra uppladdning, inför kommande derby såväl som slutspurten av säsongen. Efter lite olika bud verkar det se ljusare ut på skadefronten än förväntat, åtminstone enligt Mourinhos presskonferens igår. Blind förblir såklart borta, och Romero likaså. Oklart om McTominay finns tillgänglig men enligt uppgift ska Young i alla fall vara fit nog.
Startelvan släpps om tio minuter och vad säger Muss-bloggen? Kör, bara kör!!