Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Martial vill ha garanti från Mourinho; Fellaini snart i träning; lite mer från derbysegern

Lördagens derbyseger är fortfarande färsk i minnet och fortfarande fyra dagar senare något som kräver vårt fokus. Ja, Manchester Uniteds spelare har förhoppningsvis alla tankar på West Brom nu men vi supportrar kan fortsätta njuta.

Annars fortsätter spekulationerna om Anthony Martial.

Martial vill ha garanti från Mourinho

Anthony Martial är besviken på den speltid han får av José Mourinho, det rapporterar Paul Hirst för Times. Det var igår som spekulationerna om Martial på allvar började ta fart.

Manchester United ska ha erbjudit Martial ett nytt femårskontrakt, men fransmannen uppges inte vara intresserad av att signera om han inte får löften om mer speltid.

Anledningen till att Martial inte får mer speltid sägs vara att Mourinho och ledarstaben tycker att anfallaren tränar för dåligt. Dessutom ska det finnas frågetecken kring hans koncentrationsförmåga.

Fellaini snart tillbaka i träning

I Timesartikeln ovan sägs det också att Marouane Fellaini förväntas vara tillbaka i träning den här veckan. Fellaini har missat de båda matcherna efter landslagsuppehållet på grund av skada.

Kloka ord från Rashford

”Du spelar inte bara för dig själv och för klubben utan för alla människor som lever drömmen om att spela för United genom dig,” säger Marcus Rashford.

Rashfords framtid är förstås i United. Ska vi tro på ESPN:s Rob Dawson så kommer United att nobba alla eventuella erbjudanden för anfallaren. Över på Mirror påstår David McDonnell emellertid att Rashford är besviken på speltiden. Ja, McDonnell går så långt som att säga att Rashford kommer att fundera på att lämna ifall José Mourinho är kvar i United.

Fergie hjälpte Roma

I gårdagens enda Champions League-match stod Roma för en makalös vändning mot Barcelona. Hur förklarar vi det? Jo…

Manchester city – Manchester United 2-3

Tröttnat på Manchesterderbyt? Inte. Tänkte väl det!

Ander Herreras match summeras i videoformat:

Denis Irwin jämför vändningen i lördags med den som United stod för 1993:

Vi avslutar med att kika på Paul Pogbas andra mål ur alla vinklar: