Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Odds på Willian sänkta; Försäsongsmatch flyttad

Fotbolls-VM fortsätter, det kommer vi som vanligt behandla i vår VM-kolumn som kommer ut efter att kvällens sista match är spelad.

Dagens övriga nyheter kring United är inte många. Det vi har är att Willian verkar lite mer trolig idag än igår, en del om försäsongen och så klart en påminnelse om att läsa gårdagens artikel om VM.

Sänkta odds för Willian

Enligt Manchester Evening News har ett brittiskt spelbolag skurit ned oddsen på att Willian skall gå till Manchester United rejält, och de har United som stora favoriter om han skulle flytta.

Sannolikheten att något händer nu under VM får väl ses som ganska låg, men att Mourinho är intresserad av Willian får ses som ganska givet, och Willians relation med Antonio Conte är vad vi förstått inte den bästa. Fortsättning lär följa

Försäsongsmatch flyttad

Den 25 juli (morgonen den 26 juli svensk tid) skall Manchester United och Milan mötas i en försäsongsmatch. Den skulle ursprungligen ha spelats på den gamla VM-finalarenen Rose Bowl i Pasadena, men enligt BBS:s Simon Stone (och även The Sun) har matchen flyttats till den väsentligt mindre StubHub i San Francisco. En arena som tar i runda slänger 63.000 mindre åskådare.

Ingen officiell förklaring har getts vad jag kan se, så än så länge kan vi bara spekulera i varför, men det är ju inte långt till tanken att lagen kanske inte lockar tillräckligt med folk för att en match på Rose Bowl skall vara motiverad.

En månad kvar

Apropå försäsongen så är det bara en månad kvar till Manchester United spelar fotboll igen. 20 juli, klockan 04.00 svensk tid, i Arizona står mexikanska Club América som motståndare.

Alla matchdatum finns här ovan under ”Matcher”, starttiderna som står är när de startar svensk tid. Eftersom matcherna spelas i USA är det på grund av tidsskillnaden flera av matcherna som det är lätt att luras av, då det på plats i USA många gånger fortfarande är ett annat datum jämfört med Sverige.

Gårdagens VM-kolumn

VM2018 Dag 6: En resa bakåt i tiden