Ännu en vecka har passerat och Manchester United har fortsatt svårt att vinna fotbollsmatcher. Frågan är väl om inte det här var sista chansen i hopp om att nå Champions League nästa säsong.

Här har ni veckan som gick och en titt på veckan som kommer.

Herrmatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

Premier League: Manchester United – Chelsea 1-1

Det kändes som att den här matchen på förhand skulle definiera huruvida United når Europas finrum nästa säsong eller inte, och med tanke på utgången av den ser det tämligen mörkt ut. Hemmalaget stod för en bra första halvlek och tog ledningen genom Juan Mata efter ett läckert förarbete, men precis innan paus sjabblade vår spanjor i målet ännu en gång och bjöd gästerna på kvitteringen.

Dammatcher

WCH: Millwall – Manchester United 0-5

Trots att damerna redan säkrat ligasegern och avancemang till högstadivisionen inför mötet med Millwall hade man inga planer på att slå av på takten. I målprotokollet finner vi fem olika målskyttar, däribland Katie Zelem och Martha Harris som båda gjorde mål från straffpunkten.

Matchrapport

Ungdomsmatcher

P2B: Manchester United – Wolverhampton 2-3

Reservlaget såg länge ut att gå mot segern i säsongens sista match, men Wolverhampton ville annat. 2-0 blev till 2-3 på drygt tio minuter i matchens slutskede och därmed en bitter avslutning på säsongen. United slutade på sjätte plats med Wolverhampton kammade hem ligasegern.

P18: Manchester United – Everton 4-5

Även ungdomarna Ã¥kte pÃ¥ en bitter uddamÃ¥lsförlust, ocksÃ¥ här i sista omgÃ¥ngen. Vi noterar att D’Mani Mellor stod för ett hattrick.