Herrera troligen förlorad; Visum för Pogba; Bailly sägs vilja stanna

Idag har vi ett nyhetssvep av något kortare modell, men fortfarande tämligen intressant. Vi går igenom det faktum att Ander Herrera nu troligen en gång för alltid är förlorad för United, att Paul Pogba trots rapporter om motsatsen håller på att få ett visum i Kina inför sommarens turné samt att Eric Bailly skall vara inställd på att stanna i United.

Herrera troligen förlorad

Även idag, precis som i gårdagens nyhetssvep, är det Get French Football News som vi hämtar nyheter från. De skriver att det ”inte finns något tvivel” om att Herrera kommer spela i Paris Saint-Germain nästa år. Alla kontraktsdetaljer skall vara klara, förutom om kontraktet skall skrivas över fyra eller fem år. Med tanke på att Herrera fyller 30 i augusti känns båda två väl långa.

Franska L’Éguipe skall dock ha hävdat att Herrera fortfarande har ett bud från United, ett bud som skulle ge honom sex miljoner euro per år före skatt, samt ett ekonomiskt ännu bättre bud från hans gamla klubb Athletic Bilbao att ta hänsyn till. Så enligt L’Éguipe skall han ännu inte ha bestämt sig till 100 % för PSG.

Visum för Pogba

Under fredagen skall det ha cirkulerat rykten om att Paul Pogba inte ansökt om visum till Kina, dit United skall i sommar för att spela träningsmatcher. Anledningen till att han inte skulle gjort det är att han vilja till Real Madrid istället.

Den normalt sätt väldigt trovärdige Simin Stone från BBC säger dock att det inte stämmer utan att han kommer ansöka om visum till den auktoritära staten. Detta bekräftas också utav Manchester Evening News.

Bailly sägs vilja stanna

Vi rapporterade igår om att Eric Bailly eventuellt är på väg till Lyon, enligt MEN skall Eric Bailly dock vara bestämd på att stanna i United och försöka slå sig in i Ole Gunnar Solskjaers startelva nästa säsong.

Senaste matchen Bailly spelade i United var första åttondelsfinalen i Champions League, då han stod för en katastrofal insats och blev utbytt ”på grund av skada” efter 36 minuters spel. I det senaste landslagsuppehållet ådrog han sig dessutom en hjärnskakning som hållit honom borta från spel. Han skall dock vara helt frisk numera, men Solskjaer verkar inte ha förtroende nog för Bailly för tillfället då han inte varit aktuell för spel överhuvudtaget de senaste veckorna.

Match imorgon

Vid 17.30 imorgon möter Manchester United Chelsea i en extremt viktig match för topp fyra.

Vår införrapport inför matchen hittar ni här, och vad Ole Gunnar Solskjaer sa på presskonferensen igår hittar ni här.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS