Rykten i kvadrat; Lindelöf rekommenderar; Greenwood och McManus vann

Manchester United fortsätter kopplas ihop med spelare, och spelare i United fortsätter att kopplas ihop med andra klubbar. Precis som vanligt under sommaren blir nyhetssvepet fullt av rykten på spelare in och ut. 

Utöver rykten noterar vi att många Unitedspelare börjat spela VM, och att något av det bästa med Sverige är Grekland enligt Victor Lindelöf.

Rykten, rykten, rykten

Det går inte en dag utan transferrykten, både till och från Manchester United. Här ger vi er det senaste om spelare det varit snack om länge nu.

Wan-Bissaka

United verkar sugna på att förstärka på högerbackspositionen, något som inte borde förvåna någon som såg laget spela under föregående säsong.

Aaron Wan-Bissaka skall vara huvudmålet, även om BBC:s Simon Stone hävdar att intresset inte nödvändigtvis betyder att en övergång är nära eller ens trolig.

The Standards James Robson skriver att United är lite frustrerade över hur höga prislappar klubbarna satt på de spelare som United vill ha.

Enligt Sam Pilger och The Mirror fortsätter United försöka, och budar någonstans runt 50-60 miljoner pund för högerbacken. Detta lär inte vara det sista vi hör om Wan-Bissaka den här sommaren. Om United inte får loss engelsmannen verkar Thomas Meunier ses som ett bra alternativ.

Paul Pogba

Va? Trodde ni att vi skulle gå en hel dag utan mer skriverier och Paul Pogba? Så klart inte.

Sport Witness skriver att Real Madrid har frågat United vad Pogba skulle kosta, men att Ole Gunnar Solskjaer och United skall ha sagt att fransmannen är ”non-transferable”, helt enkelt att han inte är till salu för något pris.

Zinedine Zidane och Real Madrid verkar nu sätta sitt hopp till att Pogba själv skall gå ut och säga att han vill lämna, eller att han i alla fall skall vara tydlig mot United att han vill till Real Madrid. Det skall i nuläget vara enda sättet för den spanska klubben att kunna bända loss Paul Pogba.

Vi lär få anledningen att skriva mer om Pogba snart igen.

Matthijs De Ligt

Ytterligare en person vi hör om mycket är Matthijs de Ligt. Här är nyheten tämligen liten, nämligen att Simon Peach på Press Association har pratat med de Ligt efter gårdagens landskamp, och de Ligt skall ha sagt att han nu skall på semester och inte vet vilka färger han spelar i nästa säsong. Att inte Aftonbladet gjort en Breaking News på detta är genuint förvånande.

Jan Oblak

Sist i det här sillysvepet hittar vi Atletico Madrids målvakt Jan Oblak, som enligt källor till ESPN skall ha sagt att han vill lämna Atletico och att han skulle föredra en flytt till United – om United säljer de Gea.

Här tar vi dock fram stora saltkaret. ESPN skriver att han vill lämna Atletico på grund av ”brutna löften” och att han skall vara missnöjd med att flera toppspelare ser ut att lämna klubben. Slovenen skrev dock på ett femårskontrakt så sent som i april, så missnöjet är troligen inte gigantiskt eller speciellt gammalt.

Om de Gea lämnar är Oblak säkert en målvakt United kommer ta en lång, seriös titt på, men fram tills det händer något med de Gea får Oblak nog vackert stanna i Atletico.

Landslag

Fotbolls-VM har startat, och vi hade ett gäng Unitedspelare på planen igår.

Alex Greenwood spelade 90 minuter för England och nyförvärvet Abbie McManus hoppade in i matchminut 55. England vann matchen med 2-1, och Greenwood stod först noterad för en framspelning till Englands andra mål, men detta verkar sedermera ha strukits.

För motståndet stod Skottland, där Kirsty Smith hoppade in efter 55 minuter och Lizzie Arnot efter 87.

Lindelöf rekommenderar Sverige

Victor Lindelöf har i en intervju med MUTV fått chansen att rekommendera det bästa med Sverige. Hans egen familj, Stockholm, köttbullar eller sallad, handla mat och Grekland var det han mest rekommenderade med vårt land. Bra gjort Victor.

Missa inte…

Att vi tidigare idag skrivit om Ronny Johnsen på hans 50-årsdag, och även sammanfattat reservlagets säsong.

Reservlaget 2018/19: Rekorddåligt blev faktiskt ännu sämre

Reservlaget 2018/19: Rekorddåligt blev faktiskt ännu sämre


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS