Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben | Supporterklubbens resor

Medlemsresor till Old Trafford 2019/20: Köp resor och biljetter nu!

Spelschemat är här och supporterklubben kommer därför inleda försäljningen av säsongens supporterresor. Vi har den här säsongen 511 säsongskort på Old Trafford. Vi börjar sälja biljetter idag klockan 12.00, passa på att boka innan de tar slut!

Vi råder alla att läsa vår information om supporterklubbens resor, det finns också nyttig information om spelschemat att läsa i vår artikel om spelschemat, till exempel när under säsongen exakt matchdag fastställs.

Längst ned i den här artikeln finns också de vanligaste frågorna vi får och svar vad gäller resor med supporterklubben. Läs igenom dessa saker för att vara så informerad som möjligt gällande våra resor och hur det funkar med matcher.

Vi förväntar oss ett stort tryck på samtliga biljetter, i och med att vi är en skandinavisk supporterklubb med många norrmän och vi har en norsk manager. När Ole Gunnar Solskjaer anställdes i december tog de kvarvarande biljetterna till förra säsongens matcher snabbt slut, det kan alltså vara en god idé att vara ute i god tid i år.

Vi påminner också om nyheten för i år, att alla biljetter säljs som enskilda matchbiljetter och att du sedan själv kan välja om du vill köpa hotell via supporterklubben. Vi rekommenderar naturligtvis detta, då vi har stor erfarenhet och bra avtal med de hotell vi erbjuder. Det kommer också finnas viss möjlighet att välja var på Old Trafford man vill sitta.

Biljettförsäljningen sker via vår norska sida.

Chelsea säljs som först till kvarn

Spelschemat är släppt, och Manchester United inleder Premier League hemma mot Chelsea.

Den matchen kommer inte ha någon sökperiod, trots att det är en A-match, utan kommer istället säljas som först till kvarn. Samma sak gäller hemmamatchen mot Tottenham i början av december, övriga A-matcher får man alltså ansöka om biljett till, så dras de som sedan får köpa biljett. B-matcher säljs alla först till kvarn.

Observera att de matcher som riskerar att flyttas för att de exempelvis krockar med potentiella cupmatcher inte börjar säljas idag, de börjar säljas så fort det är bekräftat när de faktiskt kommer spelas.

I vissa fall, till exempel matchen mot Sheffield United som just nu ligger schemalagd till den 21 mars, kommer beskedet inte komma förrän en bit in på 2020. Matchen mot Sheffield ligger på samma helg som kvartsfinalen i FA-cupen spelas, detta innebär alltså att om något av lagen når FA-cupens kvartsfinal så kommer matchen flyttas.

Vanliga frågor

 1. Måste alla vara medlemmar i Supporterklubben och MUFC England innan vi köper biljetter?
  – Nej, det räcker att huvudbeställaren är medlem när biljetterna beställs, så kan de andra bli medlemmar i efterhand.
 2. Var blir jag medlem i Supporterklubben?
  Du anmäler dig till Supporterklubben här. Det räcker att en person per hushåll är Premium- eller Digitalmedlem – de övriga måste ha var sitt individuellt familjemedlemskap.
  (Om du lägger till flera medlemmar via united.no måste du logga ut för varje anmälan. Tänk också på att varje medlem måste ha en egen, unik e-postadress).
 3. Hur blir jag medlem i MUFC England?
  – Det enklaste är att Supporterklubben ordnar det via ditt köp av biljetter. Om du själv önskar att bli medlem direkt via MUFC kan du göra det här. 
 4. Jag är medlem i MUFC England, men det syns inte på min profil på united.no?
  – Supporterklubbens CRM är inte live med MUFC Englands medlemsregister. Du kan ge oss besked om det här. Uppge medlemsnummer i Supporterklubben och MUFC England, så skall vi koppla ihop dessa.
 5. Varför måste vi ha medlemskap i båda för att köpa biljetter?
  – Grunden till det är MUFC:s striktare regler för användning av säsongskort. Individuella ägare av säsongskort får inte vidaresälja sina kort. Supporterklubbar får köpa säsongskort för att sälja internt till sina medlemmar, men då kräver MUFC att samtliga är medlemmar i MUFC England, såväl som i sin lokala supporterklubb.
 6. Jag vill köpa fullt resepaket av Supporterklubben, med biljett och hotell. Hur gör jag det?
  – Köp först matchbiljetten. När du får bekräftat köp av biljetterna kommer du samtidigt få en länk till att kunna beställa hotell. Till svenska medlemmar kan vi dessvärre ej erbjuda flyg, det får man ordna separat.
 7. Hur får jag matchbiljetterna?
  – När du är registrerad i MUFC England får du skickat ett medlemskort. Detta kortet måste du ta hand om, och ta med på din resa. Cirka 10 dagar före matchen skickar vi listor till MUFC över medlemmar som skall använda våra säsongskort till specifik match. Biljetten kommer då bli uppladdad på din profil, och du använder själva medlemskortet som biljett genom att scanna dess streckkod när du går in på Old Trafford.
 8. Är alla biljetterna Supporterklubben säljer officiella?
  – Ja! Alla våra biljetter är säsongskort köpta direkt från MUFC. Supporterklubben har representanter i Manchester hela helgen som kan kontaktas om så behövs.
 9. Jag vill ha en guidad tur på Old Trafford?
  – Det kan du köpa som tilläggsprodukt via Supporterklubben. På grund av osäkerhet kring tidpunkt för match är detta inte tillgängligt när du köper biljetten, men så snart matchdatum är spikat skickar vi ut erbjudande om detta och andra tilläggsprodukten, som transport till/från stadion och eventuellt en annan match i Manchesters närhet.
 10.  När blir matchdatum slutligen bestämt?
  – När spelschemat kommer ut sätts alla matchtider för helgmatcher till lördag kl. 15.00. Det första blocket med TV-matcher blir valt i början av juli, och därefter sker det successivt under säsongen. Var observant på att vid några få tillfällenhar matcher blivit flyttade igen, efter att matchdag bekräftats.
 11. Hur får jag biljett till en bortamatch?
  – Detta har blivit svårt för Supporterklubbens medlemmar. Supporterklubbens säsongskort kvalificerar inte längre för att ansöka om bortabiljetter, och därför kan vi dessvärre inte hjälpa till med detta.