Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Pogba flyger med; Sanchez skadad; Missat brons för England

Det fortsätter att hända saker i Manchester United. Laget flög idag till Australien där försäsongsturnén har sin start. Trots rapporter om annat var Paul Pogba på plats och hans eventuella ersättare kan vara identifierad. Greenwood och McManus missade bronset, medan Groenen går för guldet.

Pogba med på flyget

Det var franska L´Équipe som under lördagen rapporterade att Paul Pogba övervägde att inte dyka på flygplatsen för avresa till Australien. Manchester United twitterkonto visade upp bilder där man kunde bevisa att Pogba fanns på plats. Den normalt sett högaktade franska tidningen skriver också att Real Madrid förbereder ett bud på just nämnda Pogba på cirka 80 miljoner euro.

The Times skriver å sin tur under söndagen att det kan vara aktuellt med en ännu en återkomst i Paul Pogbas karriär då Juventus ska förbereda ett bud på 120 miljoner pund.

Det fortsätter att surra mycket kring vår grodätande fransman och än lär inte det sista vara sagt.

Milinkovic-Savic eller Saul Niguez ersätter?

Italienska La Gazzetta dello Sport skriver i söndagens tidning att Lazios serbiske mittfältare Sergej Milinkovic-Savic kan bli Pogbas ersättare. Lazios sportchef Igli Tare ska vara på plats i London för att förhandla med Milinkovic-Savics agent, den före detta målsumparen i Chelsea, Mateja Kezman.

Enligt Sport Witness hävdar spanska AS hävdar istället att det är Atletico de Madrids Saul Niguez som ska ersätta Paul Pogba och den Madrid-baserade tidningen påstår att Manchester United har tagit en första kontakt med Sauls representater. Saul Niguez har en utköpsklausul på 150 miljoner euro.

Alexis Sanchez skadad

Alexis Sanchez och hans Chile spelade under lördagskvällen bronsmatch i Copa America mot Argentina och förlorade med 2-1 efter en hetsig match. Sanchez spelade som väntat från start, men klev av skadad i den 17:e minuten med en befarad hamstringskada.

Ännu finns ingen prognos på hur länge han blir borta, men det är sedan tidigare klart att han kommer att missa försäsongsturnén då han ska vila efter Copa America.

Greenwood och McManus missade bronset

Phil Nevilles landslag spelade under lördagen bronsmach mot Sverige i VM som pågår nere i Frankrike. Det blev en förlust med 2-1 för England där Alex Greenwood och Abbie McManus som väntat spelade från start. Greenwood stod för ett stort misstag till Kosovare Asllanis 1-0 mål. McManus blev utbytt med tio minuter kvar då England jagade en kvittering.

Det blev alltså en fjärdeplats för det engelska landslaget och det får väl anses som ett bra mästerskap för deras del.

Embed from Getty Images

Från tidigare idag:

Missa inte artikeln där Manchester United valde att offentliggöra truppen till försäsongsturnén som har sin start i Australien.

Truppen till Australien/Asien

Just nu:

Jackie Groenen spelar från start för sitt Nederländerna mot USA. Matchen pågår för fullt och runt 19-tiden är det möjligt att vi har en ny världsmästare i Manchester United.