Resultat (U18): Manchester United – Middlesbrough 1-1

Manchester Uniteds juniorer spelade 1-1 hemma mot Middlesbrough i ligan. Anthony Elanga kvitterade sent i andra halvlek efter en superb klackpassning från Mark Helm och dessförinnan bra arbete av Deji Sotona på högerkanten.

Framför allt i första halvlek parkerade gästerna bussen och kontrade effektivt. United ägde bollen men hade svårt att konvertera spelövertaget till målchanser. Middlesbroughs ledningsmål kom också på kontring.

I andra halvlek jämnade Middlesbrough ut spelet. Samtidigt hittade United fler chanser och kunde komma tillbaka till oavgjort.

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

Manchester United – Middlesbrough 1-1 (0-1)

U18 Premier League, 19 oktober

0-1 (24) Cornet
1-1 (80) Anthony Elanga (Helm)

Uniteds lag: Mastny; Bejger, Fish, Hockenhull, Hardley; Wellens (Svidersky 37), McCann; Shoretire (Sotona 63), Helm (Forson 90), Elanga; Hoogewerf

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS