Resultat (U18): Manchester United – Middlesbrough 1-1

Manchester Uniteds juniorer spelade 1-1 hemma mot Middlesbrough i ligan. Anthony Elanga kvitterade sent i andra halvlek efter en superb klackpassning från Mark Helm och dessförinnan bra arbete av Deji Sotona på högerkanten.

Framför allt i första halvlek parkerade gästerna bussen och kontrade effektivt. United ägde bollen men hade svårt att konvertera spelövertaget till målchanser. Middlesbroughs ledningsmål kom också på kontring.

I andra halvlek jämnade Middlesbrough ut spelet. Samtidigt hittade United fler chanser och kunde komma tillbaka till oavgjort.

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

Manchester United – Middlesbrough 1-1 (0-1)