Resultat (U18): Manchester United – Derby County 1-2

Manchester Uniteds juniorer förlorade idag med 2-1 mot Derby i juniorligan. Charlie Wellens blev Uniteds målskytt.

I en match som spelades under svåra förhållanden på Carrington var det Derby som tog en tidig ledning genom Stretton. United hade problem i matchinledningen men kom i matchen efter hand. När kvitteringen kom precis före paus, då Deji Sotona la upp för Wellens, var det emellertid på lagets första målchans.

United dominerade sedan i andra halvlek men igen var det Stretton som gjorde mÃ¥l, dÃ¥ Uniteds försvar var vidöppet pÃ¥ en kontring.

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

Manchester United – Derby County 1-2 (1-1)