Resultat (U23): Stoke City – Manchester United 2-3

James Garner gjorde två mål och Angel Gomes ett när Manchester Uniteds U23 ikväll vann med 3-2 mot Stoke City på bortaplan. Det borde ha blivit en enkel seger då United ledde med 3-0 i paus men segern höll på att kastas bort och på tilläggstid var Axel Tuanzebe räddande ängel på mållinjen.

Comebackande Tuanzebe gjorde annars en dålig match. Tim Fosu-Mensah gjorde också comeback och bjöd på både bra och dåligt. Bland annat var han, från sin högerbacksposition, involverad i två av Uniteds mål.

Involverad i alla tre målen var Garner, som nickade in 1-0 på hörna och sedan satte 3-0 efter en briljant framspelning av Gomes. Däremellan var Garner involverad i förarbetet när Gomes, efter ett styrt inspel, fick öppet mål för 2-0.

Efter paus kom Stoke in i matchen med två mål på fasta situationer och det var skakigt i matchens slutskede. I slutändan räckte det ändå till seger i en match där vi såg fyra bortdömda mål – tre för Stoke och ett för United – samtliga för offside.

Trots segern minskade Uniteds chanser att vinna serien. Detta då West Ham samtidigt vann sin match med 4-0. Därmed är West Ham fortsatt tre poäng före United, men med en match mer spelad. Londonlaget har dock nio plusmål till godo på United nu.

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

Stoke City – Manchester United 2-3 (0-3)

Premier League 2, Division 2, 2 mars

0-1 (12) James Garner (Chong)
0-2 (20) Angel Gomes
0-3 (39) James Garner (Gomes)
1-3 (55) Forrester
2-3 (66) McJannett

Uniteds lag: Kovar; Fosu-Mensah, Tuanzebe, Bernard, McGhee (Mengi 84); Galbraith, Levitt, Garner; Chong (Traore 76), Gomes, Barlow

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS