Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp LASK

Manchester United har idag rest till Österrike inför morgondagens Europa League-match mot LASK. Det mest notabla i resesällskapet var att varken Anthony Martial eller Aaron Wan-Bissaka följde med.

Vi ska börja med att påpeka att vi inte fick någon officiell trupp den här gången. De senaste matcherna har den rapporterade matchtruppen inte varit fullständig. Idag återfinns 20 spelare i den rapporterade truppen, varför det ändå förefaller vara osannolikt att ytterligare någon skulle inkluderas.

Målvakter: De Gea, Romero, Bishop
Försvarare: Williams, Lindelöf, Maguire, Shaw, Tuanzebe, Bailly
Mittfältare: Gomes, Pereira, James, Matic, McTominay, Fernandes, Fred, Mata
Anfallare: Greenwood, Chong, Ighalo

Martial missade dagens träning, så hans status får bedömas som oviss just nu. Wan-Bissaka deltog på träningen, varför vi utgår från att han helt enkelt vilas. Diogo Dalot och Jesse Lingard missade båda träningen och är heller inte med i resesällskapet. Detta öppnar sannolikt för Brandon Williams som högerback.

Besked om Martials status lär vi få då Ole Gunnar Solskjaer, tillsammans med en ännu inte namngiven spelare, håller presskonferens ikväll.

Phil Jones och Tim Fosu-Mensah deltog båda på träningen men stannar hemma. Lee Grant, Paul Pogba och Marcus Rashford är fortsatt skadade.

I resesällskapet noterar vi Tahith Chong och Angel Gomes. Risken är väl tyvärr överhängande att Gomes blir utespelaren som får följa matchen från den tomma läktaren.

Källa: Manchester Evening News