Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Långsamma kontraktssamtal; Hjälten Lindelöf; Damerna vann

Ett matigt nyhetssvep utan några jättestora nyheter. Så kan vi nog sammanfatta det. Paul Pogba har långsamma förhandlingar om ett nytt kontrakt, Chris Smalling närmar sig Roma och damerna vann mot Aston Villa.

Dessutom skriver vi av tre rykten.

Paul Pogba i långsamma kontraktssamtal

Vi avhandlade det i en egen artikel igår, att Paul Pogba ser ut att förlänga kontraktet med Manchester United.

Det ska också hans agent Mino Raiola enligt The Telegraph ha sagt till den italienska tevestationen Sky Sport Italia.

”Vi talar väldigt lugnt med varandra, utan någon stress”.

Enligt artikeln i The Telegraph ska Paul Pogba ha fått ett muntligt löfte förra sommaren om att få lämna Manchester United sommaren 2020 ifall man fick något bra bud på fransmannen. Intresse ska ha funnits från Barcelona, Real Madrid och Juventus.

Men det ska nu ha ändrats och Manchester United, Paul Pogba och Mino Raiola ser fortsatt Paul Pogba som en viktig del i Uniteds bygge framöver.

Vinst i träningsmatchen

Damerna fortsätter att hålla igång med sin förra säsong. Och Manchester United fortsätter med den fula ovanan att inte vilja skriva ut resultatet.

Men mötet var hemmaplan mot Aston Villa, men utan officiellt resultat. Men enligt BBC:s reporter Emma Sanders vann United med 4-1.

Roma gör allt för att Smalling ska stanna

Chris Smalling var som bekant utlånad till AS Roma under föregående säsong. Det är också bekant att både Roma och Chris Smalling vill att övergången ska bli permanent.

Enligt Sport Witness som översätter från den italienska tidningen Il Tempo ska Roma, med nya ägare, göra allt för att få Chris Smalling att återvända till Rom och man ska vara beredd att betala mellan 16 och 17 miljoner euro.

Träningsstart 3 september

Enligt The Guardian journalisten Jamie Jackson kommer Manchester United att starta upp den nya säsongen 2 september. Dessutom är det fortfarande osäkert med eventuella träningsmatcher.

Hjälten Victor Lindelöf

Medan mittbackskollegan Harry Maguire är ute i blåsvädret på Grekland gör Victor Nilsson-Lindelöf sitt för att verka bättre.

Nej, ta inte ovanstående helt bokstavligt.

Men Lindelöf har faktiskt agerat hjälte när han var hemma i Västerås. En man i 30-årsåldern ska enligt Sportbladet snott åt sig en väska från en kvinna i 90-årsåldern.

Lindelöf ska ha sett detta, sprungit efter mannen och hållit kvar honom fram tills dess att polisen kom och kunde gripa mannen.

Hoppet om publik mot Chelsea avbrutet

Det var under den sena eftermiddagen som Martyn Ziegler på The Times kom med uppgifterna att Premier League vill testa att ta in publik i några av matcherna.

Först ut ska Brighton bli och man räknar med att man kan ta in cirka 2500 personer på Amex Stadium

Den första tanken var också att det skulle bli publik för Manchester Uniteds damer i hemmamötet mot Chelsea den 6 september. Men knappt två timmar senare har lokala corona-lockdowns gjort att den matchen inte längre kommer att spelas inför publik. Istället kommer fokus vara på att ta in publik mellan West Ham och Arsenal.

Bruno landslagsuttagen

Snart är det faktiskt dags för landslagsspel, vilket kommer betyda att några av Uniteds spelare kommer att spela landslagsfotboll när de egentligen borde vila.

Och det är inte någon skräll att Bruno Fernandes har blivit uttagen i den portugisiska trupp som ska ta sig an Kroatien på hemmaplan och Sverige på bortaplan i början av september.

Ny träningsmatch för reservlaget

Även reservlaget har börjat starta upp försäsongen och har redan hunnit med att spela ett par träningsmatcher.

Enligt Manchester Uniteds officiella hemsida har ytterligare en ny match planerats in och det blir borta mot Huddersfield Town på lördag.

Det gör också att de tidigare planerade träningsmatcherna mot Doncaster Rovers och Macclesfield Town ställs in.

Yngling på provspel i Wales

Oliver Denham var en av de ynglingar som fick ett erbjudande om att förlänga kontraktet ett halvår. Men det verkar som att den walesiska juniorlandslagsmannen vill flytta på sig redan i sommar då han är på provspel för Cardiff Citys akademi.

Enligt Wales Online ska det inte handla om ett kontrakt med A-laget, utan bara handla om akademin.

Oliver Denham spelar vanligtvis mittback, men kan också spela som högerback.

Ramazani till Almeria

Under sommaren stod det klart att Largie Ramazani skulle lämna Manchester United och han har nu presenterats av den spanska klubben UD Almeria som spelar i Segundan, den näst högsta divisionen i Spanien.

Bruno Fernandes hälsade på Sporting

Bruno Fernandes var och besökte sitt gamla lag, Sporting Lissabon, då de är på träningsläger.

Avskrivna rykten

Vi gör det här snabbt och effektivt. De här är spelare som tidigare har ryktats till Manchester United, men som vi nu förmodligen kan börja skriva av.

Kai Havertz är nära Chelsea.

Gabriel Magalhaes är nära Arsenal…

…och James Maddison har förlängt fyra år med Leicester City.