Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Dylan Levitt klar för Charlton

Embed from Getty Images

Dylan Levitt blir spelare nummer fem att lånas ut av Manchester United inför stundande säsong. Charlton blir tillfällig klubbadress för den 19-årige mittfältaren.

Vi skrev om den redan i eftermiddags, Dylan Levitts utlåning till Charlton. Under tisdagskvällen meddelade så Londonklubben att man gjort klart med den 19-årige mittfältaren på ett säsongslångt låneavtal. Manchester United har bekräftat det samma på sin hemsida och Levitt kan få gå in i hetluften direkt i helgen då Charlton tar sig an Crewe Alexandra i premiären av League One.

Levitt blir den femte spelaren efter Tahith Chong, Aliou Traoré, Matej Kovar och Joel Pereira att gå på lån inför säsongen 2020/21. I Charlton, som föll ur Championship förra säsongen, kommer Levitt att tränas av Lee Bowyer och bli klubbkamrat med förre Unitedmålvakten Ben Amos. Levitt har en a-lagsmatch för Manchester United under bältet så här långt i karriären. I bortamötet med Astana i Europa League ifjol, då Ole Gunnar Solskjaer valde att matcha flertalet reserver och juniorer, fick Levitt 90 minuter. Landslagsdebut för Wales gjorde han så sent som förra veckan borta mot Finland.

Vi önskar Dylan Levitt lycka till den kommande säsongen!