Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Max Taylor klar för Kidderminster

Embed from Getty Images

Max Taylor blir näste spelare att lånas ut från Manchester United. Den unge mittbacken ska spendera åtminstone hösten hos Kidderminster Harriers i Northern Premier League. 

Max Taylor fanns inte med i truppen är Manchester Uniteds reserver kryssade mot Blackburn på fredagseftermiddagen. Orsaken klarnade något senare då Manchester United meddelade att den unge mittbacken går på lån till Kidderminster Harriers i Northern Premier League. Lånet ska, enligt United, sträcka sig fram till den 7 januari. Kidderminster meddelar å sin sida att man säkrat Taylor för resten av säsongen. Det är inte första gången United kommunicerar annat än klubben som lånar en spelare, samma sak var fallet med Alex Fojticek ifjol. 

Utlåningen blir Taylors andra i Unitedkarriären. Förra säsongen hann 20-åringen spendera ett par månader på lån i Stalybridge Celtic innan seriespelet avbröts. Någon debut i seniorlaget har det inte hunnit bli för mittbacken som i höstas gjorde comeback efter att ha behandlats för cancer. Taylor förlängde tidigare i år sitt kontrakt med United framtill den 30 juni 2021, men någon större framtid i United lär han inte ha. Det går om inte annat att utläsa av hans nya klubbadress, Northern Premier League är den sjätte högsta serienivån i England.

Taylor kan få göra debut redan i helgen då Kidderminster tar emot Alvechurch i kvalet till FA-cupen.

Vi önskar Max Taylor lycka till!