Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Cavani accepterar utan att hålla med; Diallo ska komma i januari

Southampton v Manchester United - Premier League

I ett kort nyhetssvep så här dygnet efter gårdagens seger läser vi vad Edinson Cavani skrivit om sin dom, vi konstaterar också att Ole Gunnar Solskjaer inte vill låna ut Amad Diallo samt går igenom ett sillyrykte.

Cavani accepterar, utan att hålla med

I ett inlägg på sin Instagram har Edinson Cavani gett sin syn på domen som gör att han nu är avstängd ytterligare två matcher.

I korta drag säger Cavani att han accepterar domen, men han håller inte med. Han ber om ursäkt om han kränkt någon med hans uttryckte tillgivenhet till en vän utan att ha några andra tankar med vad han skrev. Han avslutar med att säga att han känner sig tillfreds i sitt hjärta då han vet att han alltid uttrycker sig med tillgivenhet i enlighet med sin kultur och livsstil.

Läs mer om domen här.

Inget tillbakalån för Diallo

Från Fabrizio Romano tar vi med oss att Atalantas manager, Gian Piero Gasperini, på en presskonferens idag sagt att de jobbar på att få behålla Amad Diallo på lån till juni.

Enligt såväl Romano som Rich Fay skall det dock inte vara av intresse från Uniteds sida. Fay utvecklar att Solskjaer vill integrera Diallo i Uniteds a-trupp så snart det bara går.

Ozan Kabak?

Enligt frilansjournalisten Constantin Eckner skall United vara en av fem klubbar som funderar på att köpa den turkise mittbacken Ozan Kabak, som i nuläget spelar för tyska Schalke 04.

Kabak är en 186 cm lång mittback som spelat i Schalke sedan 2019. Han a-lagsdebuterade i Galatasaray i maj 2018, köptes till VfB Stuttgart i januari 2019 innan Schalke under sommaren samma år aktiverade en utköpsklausul och snodde åt sig honom. Förra säsongen gjorde han 26 ligamatcher i ett Schalke som slutade på tolfte plats i ligan. Hittills den här säsongen har det blivit åtta matcher (han har missat fyra på grund av avstängning) och Schalke går extremt svagt, då man efter tretton omgångar har fyra oavgjorda och nio förluster. Man har också släppt in 36 mål, vilket är överlägset mest i ligan.